Kestävästi yrityksille

Ikkunamarkiisit, turvakalterit, julkisivusäleiköt, murtosuojaus jne. Kojo Kaihdin Ky:stä

Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa valitsemaan käyttökohteeseen sopivan ja kiinnitysratkaisuiltaan tarkoituksenmukaisen mallin jo rakennusta suunniteltaessa. Meiltä saat korkeatasoiset auringonsuojat, pimennysverhot, tilanjakajat ja turvakalterit mm. liiketiloihin, toimistotiloihin, sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia malleja erilaisiin käyttöolosuhteisiin ja -tarpeisiin. Kojo Kaihdin Ky palvelee pienissä ja isoissa kysymyksissä, soita tai lähetä viestiä.

Julkisivut – kaikki julkisivuratkaisumme on suunniteltu kestämään Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet

Julkisivusäleikkö: Julkisivusäleikköjä käytetään mm. näkösuojana, julkisivuelementteinä rakennusten julkisivuissa tai IV-säleikköinä. Alumiiniset auringon-suojasäleiköt soveltuvat ikkunoiden ulkopuoliseen auringonsuojaukseen. Säleikköjä voidaan käyttää ikkunoiden yläpuolella joko vaaka-säleikköinä tai ikkunoiden edessä pystysäleikköinä. Säleiden määrä määritellään käyttökohteen suojaustarpeen mukaisesti. Säleiköt valmistetaan suulakepuristetusta alumiinista.

Julkisivuscreenkaihdin: Julkisivuscreenkaihdin soveltuu rakenteensa ansiosta erittäin hyvin suojaamaan häikäisyltä ja liialta auringonvalolta ja lämmöltä kohteissa, joissa suojan tulee olla mahdollisimman huomaamaton. Screenkaihdin laskeutuu kohtisuoraan ikkunapinnan suuntaisesti. Tuotetta voidaan käyttää niin sisätiloissa häikäisynsuojana kuin ikkunan ulkopuolella antamaan lämpö-, näkö- ja häikäisynsuojaa.

Julkisivusälekaihdin: Julkisivusälekaihdin soveltuu rakenteensa ansiosta auringon-, lämmön- ja häikäisynsuojaksi ikkunoiden eteen kohteissa, joissa valon sisääntuloa halutaan säätää ja samalla vaikuttaa lämpö- ja häikäisyolosuhteisiin.

Pimennysverhot

Meiltä saat kestävät pimennysverhot helppona avaimet käteen -palveluna. Tutustu lisää!

Tilanjakajat ja liukuovet jäsentelevät tyylikkäästi

Tarjoamme tilanjakajaovet ja liukuovet paikoilleen asennettuina. Näppärät taiteovet ja liukuovet säästävät tilaa ja luovat huolitellun ilmeen tilaan. Mallistostamme löytyy kattavasti erilaisia vaihtoehtoja.

Murtosuojaukseen kalvot ja turvakalterit, meiltä mm:

  • Murtosuojakalvot
  • Turvakalterit: sälerullaimet, rullakalterit, rullaovet, kalteriovet ja peruskalterit.
  • Säleristikot

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »