Pimennysverhot

Toimitamme pimennysverhot koko Suomeen

Kun tilaan tarvitaan täydellistä pimennystä, ovat laadukkaat pimennysverhomme silloin paikallaan. Verhoissamme käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennysverhot myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta ja pitävät tilan siten miellyttävän tuntuisena. Kojo Kaihdin Ky palvelee mielellään kaikissa pimennysverhoihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat asiantuntevaa apua mitoittamiseen, kankaan valintaan ja asennukseen.  Pimennyverhoilla saat tehokasta suojaa paahteelta ja valolta.

Katso pimennysverhojen kangasvalikoima täältä.

Makuuhuoneeseen, kotiteatteriin, auditorioon…

Pimennysverhot sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit, lastenhuoneet ja makuuhuoneet. 

Meiltä löydät: 

Koteloidut pimennysverhot
Kattopimennysverhot
Laskostuvat pimennysverhot
Pimennysverhokankaat

Kiinnitys ja käyttö

Pimennyslaitteet asennetaan pinta-asennuksena ja ne voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Jousi-, ketju- tai sähkökäyttöisinä pimennysverhoja on helppo säädellä. Ketjukäyttöinen pimennysverho soveltuu erityisesti korkeiden ikkunoiden pimennykseen. Vaativampaan kohteeseen suositellaan sähkökäyttöisiä pimennysverhoja, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää se olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.).

Koteloitujen pimennysverhojen tarkemmat mitat löydät täältä »