Muut tuotteet

Kvartsilämmitin

Meiltä saat lisäksi myös nämä tuotteet:

Screenverhot: Screenverhoilla saat sopivaa suojaa paahteelta ja katseilta. Monikäyttöisenä se sopii mainiosti niin sisälle kuin ulos. Screenverhot pitävät sisälämpötilan miellyttävänä ja säästävät siten energiakustannuksia.

Kiskojärjestelmät: Meiltä löydät kattavasti erilaisia kiskojärjestelmiä tarvikkeineen. Verhokiskot, väliverhokiskot, moottorikiskot, paneeliverhokiskot ja kiskot raskaille verhoille edullisesti valikoimastamme.

Jakoseinät: Laadukkaita jakoseiniä hyödyntävät mm. kuntosalit, urheilu- ja monitoimihallit, liikuntasalit ja teollisuuslaitokset. Moottorikäyttöiset jakoseinät valmistetaan aina tilan ja käyttövaatimusten mukaan.

Tekstiilinosto-ovet ja -seinät: Meiltä löydät ratkaisut teollisuushalleihin, saha- ja puuteollisuuteen, maatalouteen, ulkorakennuksiin, varastoihin ja muihin rakennuksiin, sisälle ja ulos. Teollisuusnosto-ovet ja seinät sopivat sellaisiin kohteisiin, missä tarvitaan suojaa tai tilanjakoa. 

Näyttämötekniikkaa: Meiltä saat kattavasti näyttämötekniikkaa niin kotiin kuin vaikkapa auditorioon. Näyttämökiskot, valkokankaat ja muut tarvikkeet jne.

Suojaverhot ja -verkot: Verkkoseinät, suojaverkot ja suojaverhot moneen erilaiseen tarpeeseen. Suojaverhoilla ja -verkoilla suojaat ja jaat tilat toimivasti.

Alumiiniprofiilit: Kestävät alumiiniprofiilit viimeistelevät kokonaisuuden. Pyörötangot, nelikulmaprofiilit, pimennysverhoprofiilit, markiisiprofiilit, seinäprofiilit ja erilaiset kiskot tarpeen mukaan.

Kvartsilämmitin: Tehokas malli soveltuu mainiosti niin kotiterassille kuin esimerkiksi ravintoloiden käyttöön. Terassilämmitin täyttää tiukimmat ulkolämmittimelle asetetut vaatimukset niin tehojen, turvallisuuden kuin taloudellisuudenkin puolesta. Terassilämmitin on hyvä valinta silloin, kun terassikautta on tarkoitus pidentää tai kun kesäkauden ilmat tuntuvat liian viileiltä. Säteilylämmitin antaa miellyttävän tasaisen lämmön.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »