Parvekekaihtimet

Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla luot erilaisia valaistuksia ja tunnelmia lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Kaihtimilla saat tarvittaessa suojaa uteliailta katseilta kuitenkaan sulkematta luonnonvaloa pois.

Visor Queen -kaihtimet voi asentaa kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parvekelasituksiin ilman työkaluja tai rakenteellisia muutoksia.

Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi laspiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.

Kaihtimen kangas on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä. Listat maalattua alumiinia.

Kankainen vekkikaihdin ikkunoihin ja oviin jota säädät kätevästi ylhäältä ja alhaalta. Profiilien huomaamaton design antaa kaihtimille arvokkaan ilmeen. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland -sertifikaatti.

Katso tästä miten Visor Queen toimii!

EXK parvekekaihtimet

valmistetaan kestävästä alumiinista asiakkaan mittojen mukaan. EXK parvekekaihtimet sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin ja ne on kehitetty kestämään vaativissakin sääolosuhteissa. EXK kaihdinten tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta arkeen saakka. Kaihtimet nousevat kevyesti sekä portaattomasti narusta vetämällä ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan helppokäyttöisestä säätimestä. Ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömästi julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Näin helppoa on asentaa EXK parvekekaihtimia.