Terassimarkiisit

Laadukkaasti kotipihalle ja yrityksille

Kojo Kaihdin Ky valmistaa terassimarkiisit aina mittatyönä, toimitamme laadukkaat terassimarkiisit koko Suomeen. Valikoimastamme löydät trendikkäimmät uutuudet ja kestävät klassikot useista eri vaihtoehdoista käyttökohteen vaatimusten mukaan. Kysy lisää!

Taattua tekniikkaa terassimarkiiseihin

Markiisin käyttölaitteeksi voidaan valita veivikampi tai sähkömoottori. Vakiona niissä on korkea, tyylikäs ja selkeälinjainen etuprofiili, jossa vedenpoistourat sijaitsevat profiilin sivuilla. Käytettäessä tätä mallia yhdessä katosprofiilin kanssa markiisi sulkeutuu kauniisti ja markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Valikoimamme markiiseilla on turvallisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvä CE-hyväksyntä.

Terassimarkiisimme on testattu EN 13561 -normin mukaan kuuluvan korkeimpiin tuuliluokkiin 2 ja 3, joka tarkoittaa vankkaa tukea tuulisissakin ympäristöissä.

Myönnämme terassimarkiiseillemme 10 vuoden runkotakuun.

Monenmuotoisia ratkaisuja

  • Markiisin suurin leveys: 7 000 mm.
  • Ulottuvuudet: 1 600 mm, 2 100 mm, 2 600 mm, 3 100 mm, 3 600 mm ja 4 100 mm (4 100 mm leveydessä max leveys 6 000 mm).

Sunflex-terassimarkiisissa veivikäyttöisen kulmansäätömekanismin ansiosta markiisin kaltevuuden säätäminen on helppoa. Aikaisin keväällä, kun valo tulvii sisään varsin alhaalta, voidaan markiisia hyödyntää ikkunamarkiisin tapaan. Kun terassimarkiisiin yhdistetään SunSet-etukankas, tarjoaa se lisäsuojaa esim. alhaalta paistavalta auringolta, tuulelta tai katseilta. 

Terassimarkiisit voidaan kiinnittää joko seinään, kattoon, tai ne voivat seisoa erillisinä saarekkeina.

Amoflex-markiisirunko on suunniteltu saarekkeeksi, jolloin markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan se toimii oman runkonsa ansiosta erillisenä yksikkönä ja soveltuu sekä kodin puutarhaan että kaupalliseen käyttöön auringon ja sateen suojaksi halutussa paikassa.

Pimenevät ja viileät illat

Halutessaan markiisit voidaan varustaa Heatlight-kvartsilämmittimillä sekä runkoon kiinnitettävillä valaisimilla. Näin terassilla viihdytään pimenevissä illoissa pitkään.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »