Rullakaihtimet

Varastossa

0,01 €

Valikoimamme rullaverhot, Kojo´s, Zebra ja Screen, ovat korkealaatuisia rullakaihtimia, joissa yhdistyvät näyttävyys ja toimivuus mainiolla tavalla.

Rullakaihtimia kaikkiin kohteisiin mittojen mukaan tehtynä

Laadukas rullakaihdin tekee valon säätelystä helppoa, aina mittatilauksena tehtävä rullakaihdin istuu varmasti ja kauniisti haluttuun tilaan. Kojo Kaihdin Ky tekee rullakaihdinten asennustyöt Hangon, Raaseporin, Lohjan ja Salon alueella. Toimitamme rullakaihtimet koko Suomen alueelle. Rullaverhot valmistetaan tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan.

Katso rullaverhojemme kangasvalikoima täältä.

Korkealaatuisilla kankailla ja mekanismeilla

Kangasvalikoimamme koostuu puuvilla-, pellava- ja pimennyskankaista, joissa on laaja mallisto kuviollisia, yksivärisiä ja raidallisia kuoseja (yli 100 mallia).  

  • Yksiväriset kankaat
  • Pimentävät kankaat
  • Palosuojatut kankaat
  • Jousi-, ketju- tai sähkökäyttöinen mekanismi
  • Alareuna suora tai muotoiltu reunus, kantattuna tai hapsuilla
  • Vedin: naru-, tamppi- tai tupsuvedin
  • Kaihtimen leveys jousi- ja ketjukäyttö min. 31 cm, sähkökäyttö min. 33 cm, max. 400 cm
  • Käyttökorkeus 100–360 cm
  • Seinä-, katto- tai aukkoasennus

Sähköiset rullakaihtimet

Kun lisäät rullakaihtimiin moottoroidun mekanismin, on toiminta sujuvaa ja ulkonäkö huoliteltu. Sähkökäyttöinen rullakaihdin vie vähän tilaa kankaan kelautuessa siististi moottoriputken ympärille. Helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla säädät kaihtimia hankalassakin tilassa tai vaikkapa suoraan kotisohvalta.

Rullakaihdin Zebra

Zebra-rullakaihdin yhdistää ainutlaatuisella tavalla pehmeiden sisutusverhojen, sälekaihtimien ja perinteisten rullaverhojen hyvät ominaisuudet samaan ratkaisuun. Kun kaihdin on auki, huoneeseen virtaa valoa. Kun kaihdin on kiinni, saat näkösuojan. Zebra-kaihtimet tehdään aina mittatilaustyönä. Näin juuri Sinulle sopivan harmonisen sisutusratkaisun löytäminen on helppoa. Zebra-kaksoisraitakankaan avulla sinulla on nyt vaihtoehtona myös huoneen hämärtäminen täsmälleen oikeaan valaistukseen. Todellista helppoutta ja pientä luksusta rakastava valitsee Zebraansa kaukosäätimen.

Katso värivaihtoehdot ja kankaan ominaisuudet galleriasta

Zebra-kankaan materiaali on laadukasta ja kestävää polyesteriä. Maximikorkeus kotelolla on 240 cm. Woodlook-kankaisten maximikorkeus kotelolla on 200 cm. Maximikorkeus asennuslistalla on kaikille kankaille 340 cm.

Rullakaihdin Screen

Läpinäkyvästä screenkankaasta valmistetut rullakaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvalon määrää poistaen kuumuuden. Screenkaihdin suodattaa ja säätelee auringonvaloa, mutta säilyttää silti näkymän sisältä ulos. Screenkaihdin poistaa kesäisin kuumuuden. Keväisin ja syksyisin screenkaihtimet toimivat lämmöneristeenä ikkunoissa, parantaen U- ja G-arvoja. Screenkaihtimia käyttämällä ei myöskään tarvita niin paljoa keinovaloa, sillä kaihtimilla voidaan hyödyntää luonnonvaloa.

Screenkankaista löytyy useita eri tiheyksiä ja värejä. Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa tehokkaammin. Kankaan värin valinta vaikuttaa lopputulokseen jopa enemmän. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi. Myös Screen-rullakaihtimet valmistetaan mittatilauksena. Screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne on helppo pitää puhtaana.

Kojo´s-rullaverhot

Tuotemerkkimme Kojo´s-rullaverhot valmistetaan takuumekanismien. Maalatun teräsputkimekanismin halkaisija on 25 mm tai 36 mm. Rullaverhot on saatavilla jousi-, kuulaketju- tai moottorikäyttöisenä.

Alareunusmalleja on 13 kpl ja niihin on saatavana hapsu taikka kanttinauha väreihin sopivana. Rullaverhot valmistetaan tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan, tilauksessa on mainittava kankaan leveys ja korkeus (kiinnikkeiden väli = kankaan leveys + 50mm). Käyttökorkeus: 170 cm. Toimitusaikamme on noin 2 työpäivää. 

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »

Luxaflex rullakaihdin

Olemme toimineet ikkunasisustuksen mestareina yli 50 vuotta, ja meiltä löydät innovatiiviset mukautetut ikkunaratkaisut ikkunan ja muodon mukaan. Luxaflexin® upeat tuotteet saavat alkunsa upeasta suunnittelusta – valon hallinta, energiatehokkuus, yksityisyys ja lapsille turvallinen käyttö ovat vain eräitä ominaisuuksia, jotka tekevät kodistasi älykkäämmän ja jokaisesta ikkunasta tyylikkäämmän.

Ilmaise tyyliäsi yksilöllisellä ilmeellä. Rullakaihtimet yhdistävät muodin ja käytännölliset ominaisuudet palkituilla toiminnoilla kotisi jokaisessa huoneessa. Rullakaihtimemme eivät ole pelkästään tyylikkäitä, vaan ne kestävät kuumuutta ja kosteutta erityisen antistaattisen, kosteutta ja likaa hylkivän DustBlock®-pintakäsittelyn avulla, ja tämän vuoksi kaihtimet ovat erittäin kestävät ja helpot pitää puhtaina.