Pystylamellikaihtimet

Varastossa

0,01 €

Pystylamellikaihtimet toimivat hyvin verhoina tai huoneen jakajina antaen tilalle ilmettä ja näkyvyyttä. Pystylamellikaihtimet ovat yleisesti olleet teollisuus- ja liiketilojen sekä julkisten rakennusten sisustuselementtejä, mutta sopivat mainiosti myös modernin tyyliseen kotiin. Pystyasentonsa ansiosta lamellit eivät kerää pölyä ja ovat muutenkin helppohoitoisia. Lamellit on helppo vaihtaa, mikäli halutaan muuttaa sisustusta. Toimitamme pystylamellikaihtimet edullisesti koko Suomeen.

Säädä helposti valon suuntaa laadukkailla pystylamelliverhoilla

Pystylamellikaihtimet ovat erityisesti suurten lasipintojen auringonsuojia ja ne toimivat sekä lämmön- että ääneneristäjinä. Luonnonvalon hyödyntäminen onkin järkevää jo energiataloudellisistakin syistä. Usein valo tulee kuitenkin väärästä suunnasta tai se on liian voimakasta. Pystylamellikaihtimilla voidaan helposti säätää valon suunta ja voimakkuus sopivaksi. Kojo Kaihdin Ky tekee kaihtimien asennustyöt Hangon, Raaseporin, Lohjan ja Salon alueella. Toimitamme pystylamellikaihtimet koko Suomen alueelle.

Valikoimaa vaativiinkin kohteisiin:

Pystylamelleja on valikoimassamme eri leveyksiä ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Kangasvalikoimamme on laaja, sisältäen palosuojatut ja pimentävät erikoiskankaat.

Tamar-pystylamelliverhot

  • Kangasvalikoima kuosi- ja värivaihtoehtoja n.70
  • Kangasmateriaalit: polyester-, puuvilla- tai lasikuitupohjainen pintakäsitelty kaihdinlamelli, myös palosuojattuna
  • Lamellileveydet 127/89 mm
  • Yläkotelo alumiinia, valkoinen
  • Mekanismi kuulaketju- ja narusäätimet
  • Kaihtimen leveys max. 580 cm
  • Kaihtimen korkeus normaali n. 400 cm
  • Asennustavat: seinään tai kattoon, ja jopa kalteviin ikkunoihin!

Luxaflex® -pystylamelliverhot

Tyylikkäissä Luxaflex® -pystylamelliverhoissa riittää valinnanvaraa. Kun lisäät ominaisuuksiin moottorin, saat helppoa toimivuutta hankaliinkin kohteisiin. Laaja värivalikoima aina katseenkääntävistä hillittyihin antaa valinnanvaraa kohteeseen kuin kohteeseen.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »