Liikemarkiisit

Varastossa

0,01 €

Jos olet miettimässä yrityksesi ulkoasun kohentamista, joko uudella markiisilla, kankaan vaihdolla tai korjauksella, niin meiltä saat täyden palvelun kaikkiin kysymyksiin ja tarpeisiin.

Panosta ensisilmäykseen 
– viimeistele yrityskuvasi mallilleen

Kojo Kaihdin Ky toteuttaa korkealaatuiset liikemarkiisit mittatyönä  ja toimittaa ne koko Suomen alueelle. Liikemarkiisi on hyvä sijoitus yrityksen brändiin, sillä se luo huolitellun ilmeen ja kertoo nopeasti yrityksen olemassaolosta potentiaalisille asiakkaille. Liikemarkiisilla saat viimeistellyn vaikutelman ja ohjaat asiakkaasi oikeaan osoitteeseen.

Voit valita markiiseihin:

  • logon värimaailmaan sopivan markiisivärin
  • haluamasi tekstit tai kuvat
  • markiisivalaistuksen
  • veivi- tai moottoritoiminnon
  • tuuli- ja/tai aurinkoautomatiikan

Herättele asiakkaasi hyville kaupoille

Siisti markiisi toimii yritystoimintasi käyntikorttina ja huomionherättäjänä – siksi markiisiin kannattaa satsata. Liikemarkiisien suosio onkin ollut taattu sekä pienissä että suurissa kohteissa; ravintoloissa, hotelleissa, huoltoasemilla, kauppaliikkeissä, julkisissa rakennuksissa jne.

Liikeikkunoissa markiisi suojaa tuotteita ikkunassa ja sen läheisyydessä haalistumiselta, estää sateella näyteikkunan likaantumisen ja auringonvalon häikäisyn sisätiloissa. Ravintoloiden ja hotellien terasseilla markiisi pidentää kesäkauden myyntiaikaa.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »