Ikkunamarkiisit

Varastossa

0,01 €

Valitse sopivin ikkunamarkiisi useista vaihtoehdoistamme käyttökohteen mukaan. Markiisien alumiiniosat on valmistettu erittäin lujasta suulakepuristetusta alumiinista, joten ne kestävät kovempaakin käyttöä. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus.

Enemmän näyttävyyttä, vähemmän häikäisyä

Kojo Kaihdin Ky valmistaa markiisit mittatyönä ja toimittaa ne valmiiksi asennettuina. Meiltä saat ikkunamarkiisit kasetti- tai avoversiona sekä nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisinä. Ikkunamarkiisit voidaan yhdistää kätevästi myös keskusohjaukseen, jossa on useita eri tasoja aina perinteisestä kauko-ohjaimesta aurinko-, tuuli-, sade- ja ajastusautomatiikkaan asti.

Tyylikkäät Optima-markiisit vaativaan makuun

Optima-ikkunamarkiisit voidaan varustaa halutulla säädöillä, joko nauhalla, veivillä tai moottorilla (kytkin tai kaukosäädin). Myös aurinko- ja/tai tuuliautomatiikan asennus on mahdollista. Vahvan rakenteensa vuoksi Optima-markiisia voidaan käyttää myös suuremmissa markiisiratkaisuissa. Käyttämällä vahvoja alumiinipäätyjä ja kaasusivuvarsia mahdollistetaan leveämpien kokonaisuuksien rakentaminen. Optima-markiisin kasetti on rakenteeltaan sellainen, ettei sen sisälle lika kulkeudu. Ainutlaatuiset patentoidut kaasusivuvarret pitävät kankaan suorana kaikissa asennoissa.

Suljettuna kasetti suojaa markiisikangasta sään vaikutuksilta. Markiisiin kuuluu vakiovarusteena reunus, jonka voi valita useista reunusvaihtoehdoista, Markiisin voi hankkia myös ilman etureunusta, jolloin se sopii hyvin moderneihin, selkeälinjaisiin julkisivuihin.  Ikkunamarkiisin osat voidaan myös maalata haluttuihin väreihin RAL-värivaihtoehdoista. Kangas-, kuvio- ja värivaihtoehtoja on saatavilla useita.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »