Purjemarkiisit

I lager

0,01 €

Purjemarkiisivalikoimamme perusmalleja on kuusi. Tarvittaessa purjemarkiisi voidaan tehdä mittatilaustyönä juuri sinun terassiisi sopivaksi.

Purjemarkiisit koko Suomeen 
– runsaasti valinnanvaraa 

Kojo Kaihdin Ky toteuttaa korkealaatuiset purjemarkiisit mittatyönä. Toimitamme liikemarkiisit koko Suomen alueelle. Palvelemme mielellämme kaikissa purjemarkiiseihin liittyvissä kysymyksissä.

Perusmalleista tai mittojen mukaan
– hyvällä takuulla!

Purjemarkiisivalikoimamme perusmalleja on kuusi. Tarvittaessa purjemarkiisi voidaan tehdä mittatilaustyönä juuri sinun terassiisi sopivaksi. Kankaissa on runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja saatavilla. Helppohoitoiset ja kestävät kankaat on käsitelty veden- ja säänkestäviksi; ne hylkivät myös likaa ja pölyä.

Korkeatasoiset purjekankaat on tukevaa sään- ja vedenkestävää markiisikangasta, nurkkiin on ommeltu D-renkaat kiinnitystä varten ja reunat sekä nurkat on vahvistettu tuplasaumalla. Mastot ja asennustarvikkeet ovat joko ruostumatonta terästä, terästä tai alumiinia – voimmekin huoletta tarjota purjemarkiiseillemme 5 vuoden takuun. Takuu kattaa valmistusviat, ei tuulivaurioita.

Kangasvaihtoehdot:

  • PREMIUM on tukevaa, veden- ja säänkestävää akryylikangasta.
  • NET on UV-suojattu HDPE-muovista (polyetyleeni) valmistettu verkkomainen kangas – ei vedenpitävä.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »

Varastomallit – purjeen muoto ja koko (kts. galleria)