Paneeliverhot

I lager

0,01 €

Sulavasti laskeutuvat paneeliverhot sopivat täydellisesti parvekelasituksien yhteyteen tarjoten miellyttävästi siivilöityvää valoa oleskeluun.

Parhaat paneeliverhot Hangosta

Monipuoliset paneeliverhot sopivat mm. parvekeverhoiksi

Myymme näyttävät paneeliverhot edullisesti. Paneeliverhot sopivat moneen eri käyttöön, suosittuja ne ovat etenkin parvekeverhoina. Kojo Kaihdin Ky:stä löydät sopivat tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Kysy lisää!

Sulje verhot, älä maisemaa

Kun tarvitset laadukkaita parvekeverhoja, olethan yhteydessä meihin. Sulavasti laskeutuvat paneeliverhot sopivat täydellisesti parvekelasituksien yhteyteen tarjoten miellyttävästi siivilöityvää valoa oleskeluun. Paneeliverhot myös viilentävät parveketta sekä suojaavat kasveja, kalusteita ja oleskelijoita paahteelta. Paneeliverhoilla teet parvekkeestasi kutsuvan maisemakeitaan, jossa itse säätelet valon määrää nauttien kuitenkin avautuvasta maisemasta. Reiällinen screenkangas ottaa hyödyt irti luoden silti viihtyisän tilan. Paneeliverhojen runsas värivalikoima tuo sisustukseen uusia raikkaita vaihtoehtoja.

Parvekeverhot:

  • Viilentävät parvekkeen, estää noin 85 prosenttia auringon suorasta säteilystä
  • Runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja
  • Mahdollisuus käyttää rullaverhokankaita paneeleina
  • Reiällinen screenkangas ei estä kauniita näkymiä
  • Kangasmateriaali kestää pesun, kuumuuden ja pakkasen

Helppo käyttää – tarrakiinnitteinen verho on näppärä irrottaa. Vaihtelua halutessasi voit helposti vaihtaa verhon välillä toiseen; luoda parvekkeelle vaikka omat kesä- ja talvi-ilmeet. Valittavanasi on 2-, 3-, 4- tai 5-urainen alumiinikiskojärjestelmä, joka sopii useimpiin parvekelasitusmalleihin. Verhokisko ei estä parvekelasien liikuttelemista. Paneeliverhon alareunassa on kuja, johon on valmiiksi pujotettu alumiininen alapainolista. Lista vetää verhoa alaspäin ja pitää sen ryhdikkäästi suorassa.

Ota yhteyttä, Kojo Kaihdin Ky palvelee »